Sigma

De Sigma Titan inbouwhaard is een stijlvolle haard en wordt geleverd met speciale spekstenen bekleding van Jydepejsen. Deze spekstenen ombouw zorgt niet alleen voor een prachtige look in uw kamer, maar geeft ook aangename accumulatiewarmte. 

De Sigma Titan inbouwhaard is een stijlvolle houthaard en wordt geleverd met speciale spekstenen bekleding van Jydepejsen. Deze spekstenen ombouw zorgt niet alleen voor een prachtige look in uw kamer, maar geeft ook aangename accumulatiewarmte. Zelfs lang nadat het vuur is gedoofd, blijven de stenen warmte afgeven. De strak vormgegeven Sigma Titan serie bestaat uit 3 varianten. 

Optioneel kunt u de kachel uitbreiden met spekstenen meubelelementen. Dit geeft uw haard een persoonlijke touch en extra sfeer aan uw interieur. De deur van de haard is zelfsluitend voor een soepele bediening en heeft een lange handgreep die de strakke uitstraling van het model benadrukt. In de deur is een groot breed venster verwerkt dat een prachtig breedbeeld zicht geeft op het vlammenspel. Naast het mooie design, beschikt de haard over milieubewuste en efficiënte verbrandingstechnologieën van Jydepejsen.

Jydepejsen Sigma series

Sigma

Sigma

Titan 1

Sigma

Titan 2

Sigma

Titan 3

Sigma

Duplex

Sigma

Titan Duplex

Sigma

Sigma

Titan 1

Sigma

Titan 2

Sigma

Titan 3

De haardenspecialisten van Jydepejsen

Op zoek naar een dealer?

U kunt terecht bij één van onze dealers in Nederland of België. Ook bent u van harte welkom in het Experience Center in Lunteren om u te laten adviseren en om vele Jydepejsen haarden te zien branden.

Jydepejsen DEENSE MAKELIJ

Een gerenommeerd kachelmerk

Al sinds 1979 creëren wij innovatieve Deense houtkachels van een klasse apart en van hoog technologisch niveau, strak design, hoge kwaliteit en hoge milieu vriendelijkheid. Jydepejsen is door en door Deens en onze houtkachels zijn ontworpen door gerenommeerde Deense architecten en meubelontwerpers die buitengewone resultaten creëren.

Laat u inspireren

Het Experience Center

HAVÉ Verwarming beschikt over een grote showroom van maar liefst 1200 vierkante meter. In dit Experience Center kunt u veel van onze modellen brandend bekijken. De medewerkers van HAVÉ Verwarming staan voor u klaar voor vragen en advies.

Senza_pop-up_button