HAVÉ Verwarming

Al sinds 1883 een betrouwbare leverancier

De Nederlandse importeur

HAVÉ Verwarming is al ruim 138 jaar een betrouwbare en gevestigde leverancier en specialist in haarden en kachels. HAVÉ Verwarming is de exclusief distributeur van Jydepejsen in Nederland en België. HAVÉ Verwarming staat voor u klaar met al uw nodige informatie en kennis. U kunt ook terecht in het Experience Center, een 1200 m2 showroom in Lunteren, om de Jydepejsen haarden en kachels in het echt te bewonderen en voor advies op maat.

Laat u inspireren

Het Experience Center

HAVÉ Verwarming beschikt over een grote showroom van maar liefst 1200 vierkante meter. In dit Experience Center kunt u veel van onze modellen brandend bekijken. De medewerkers van HAVÉ Verwarming staan voor u klaar voor vragen en advies.

De houtkachels van Jydepejsen in het echt bewonderen? U bent van harte welkom in het Experience Center

Wij staan u graag te woord

Neem gerust contact met ons op!

Heeft u vragen of wilt u graag langskomen om een houthaard of kachel van Jydepejsen te bewonderen. U bent van harte welkom in het Experience Center in Lunteren.

De dealers van Jydepejsen

Vind een dealer bij u in de buurt

HAVÉ Verwarming en Jydepejsen werken samen met een select aantal haardenspecialisten. Gebruik onze dealer locater om een haardenspecialist van Jydepejsen bij u in de buurt te vinden.

Senza_pop-up_button