Inzet houthaarden

Een inzet houthaard is zoveel meer dan alleen een functioneel product die uw huis op een aangename manier verwarmt. Het zorgt ook voor een hele andere soort warmte, namelijk de warmte van verbinding en gezelligheid. Het samen zijn met familie en vrienden met een knisperend vuur op de achtergrond. Het voegt sfeer toe, geeft een gevoel van behagelijkheid en zorgt voor ontspanning.

Een inzet houthaard is ideaal te plaatsen in een bestaande situatie zonder al te veel breekwerk. Met de inzet houthaarden van Jydepejsen kunt u ongestoord genieten van deze voordelen. De kachels en haarden van Jydepejsen zijn namelijk ontworpen met vele kwaliteitswaarden als uitgangspunt. Deze waarden gaan ervan uit dat elke kachel of haard moet voldoen aan eisen zoals een comfortabele werking, een zo goed mogelijke verbranding, een tijdloos design en milieubewust gedrag.

Jydepejsen inzet modellen

De haardenspecialisten van Jydepejsen

Op zoek naar een dealer?

Wilt u een van onze kachels in het echt bewonderen? Bezoek dan één van onze dealers in Nederland of België. Of bezoek het Experience Center van HAVÉ Verwarming in Lunteren voor een advies op maat.

Jydepejsen DEENSE MAKELIJ

Een gerenommeerd kachelmerk

Al sinds 1979 creëren wij innovatieve Deense houtkachels van een klasse apart en van hoog technologisch niveau, strak design, hoge kwaliteit en hoge milieu vriendelijkheid. Jydepejsen is door en door Deens en onze houtkachels zijn ontworpen door gerenommeerde Deense architecten en meubelontwerpers die buitengewone resultaten creëren.

Bezoek het Experience Center

Wilt u de Jydepejsen houtkachel zelf komen bewonderen. Kom naar de showroom van één van onze dealers of bezoek het Experience Center van HAVÉ Verwarming.

Senza_pop-up_button