Hangende houtkachels

Hangende kachels komen perfect tot hun recht in kleinere ruimtes of ruimtes waarbij een ruimtelijke uitstraling gewenst is. Door de houtkachel van de vloer te halen en op te hangen, lijkt de kamer groter dan met een vrijstaande of inbouw kachel. Daarnaast is de kachel en de ruimte daaronder makkelijker schoon te houden. 

Hangende kachels komen perfect tot hun recht in kleinere ruimtes of ruimtes waarbij een ruimtelijke uitstraling gewenst is. Door de houtkachel van de vloer te halen en op te hangen, lijkt de kamer groter dan met een vrijstaande of inbouw kachel. Daarnaast is de kachel en de ruimte daaronder makkelijker schoon te houden. De hangende kachels van Jydepejsen zijn sfeervolle blikvangers. Onze designers besteden dan ook veel aandacht aan het design en de functionaliteit. Elk onderdeel is tot in detail in het ontwerp verwerkt net als de materialen die met zorg zijn geselecteerd. Ook hebben de hangende kachels alle tools voor eenvoudige en soepele bediening. Uiteraard zijn de kachels voorzien van de nieuwste verbrandingstechnieken van Jydepejsen en zorgen daarmee voor een milieubewuste verbranding. 

Jydepejsen hangende modellen

De haardenspecialisten van Jydepejsen

Op zoek naar een dealer?

Wilt u een van onze kachels in het echt bewonderen? Bezoek dan één van onze dealers in Nederland of België. Of bezoek het Experience Center van HAVÉ Verwarming in Lunteren voor een advies op maat.

Senza_pop-up_button