Alle modellen

Een houtkachel is zoveel meer dan alleen een functioneel product die uw huis op een aangename manier verwarmt. Het zorgt ook voor een hele andere soort warmte, namelijk de warmte van verbinding en gezelligheid. Het samen zijn met familie en vrienden met een knisperend vuur op de achtergrond. Het voegt sfeer toe, geeft een gevoel van behagelijkheid en zorgt voor ontspanning. 

Met haarden en kachels van de Deense fabrikant Jydepejsen kunt u ongestoord genieten van deze voordelen. De kachels en haarden zijn namelijk ontworpen met enkele kwaliteitswaarden als uitgangspunt. Deze waarden gaan ervan uit dat elke kachel of haard moet voldoen aan eisen zoals een comfortabele werking, een zo goed mogelijke verbranding, een tijdloos design en milieubewust gedrag. De producten zijn dan ook voorzien van ver doorontwikkelde technieken voor schone verbranding.

Jydepejsen alle modellen

Jydepejsen_Senza
Jydepejsen Elegance houtkachel in woonkamer

De haardenspecialisten van Jydepejsen

Op zoek naar een dealer?

U kunt terecht bij één van onze dealers in Nederland of België. Ook bent u van harte welkom in het Experience Center in Lunteren om u te laten adviseren en om vele Jydepejsen haarden te zien branden.