Vrijstaande houtkachels

Vrijstaande houtkachels vormen een belangrijk onderdeel van uw interieur. Onze designers besteden dan ook extra aandacht aan het design en de functionaliteit van deze kachels. Elk onderdeel is tot in detail in het ontwerp verwerkt net als de materialen die met zorg zijn geselecteerd. Uiteraard maken ook alle vrijstaande kachels gebruik van de nieuwste verbrandingstechnieken van Jydepejsen en zorgen daarmee voor een milieubewuste verbranding. 

Vrijstaande houtkachels vormen een belangrijk onderdeel van uw interieur. Onze designers besteden dan ook extra aandacht aan het design en de functionaliteit van deze kachels. Elk onderdeel is tot in detail in het ontwerp verwerkt net als de materialen die met zorg zijn geselecteerd. Het hoge afwerkingsniveau is terug te zien in elk model vrijstaande kachel. Ook hebben de kachels alle tools voor eenvoudige en soepele bediening. Optioneel hebben sommige modellen ook de mogelijkheid om de kachel te laten draaien door een draaiplateau. U geniet van het prachtige vlammenspel ongeacht waar u zich in de ruimte bevindt. Uiteraard maken ook alle vrijstaande kachels gebruik van de nieuwste verbrandingstechnieken van Jydepejsen en zorgen daarmee voor een milieubewuste verbranding. 

Jydepejsen vrijstaande modellen

De haardenspecialisten van Jydepejsen

Op zoek naar een dealer?

Wilt u een van onze kachels in het echt bewonderen? Bezoek dan één van onze dealers in Nederland of België. Of bezoek het Experience Center van HAVÉ Verwarming in Lunteren voor een advies op maat.

Senza_pop-up_button