Panorama

De Panorama 1500 is een kubische houtkachel met een panoramisch breedbeeld zicht op het vuur. De kachel is ontworpen door de beroemde Deense architect en industrieel ontwerper Knud Holscher. Zijn projecten hebben verschillende prijzen gewonnen, waaronder twee internationale prijzen voor het ontwerp van de Panorama. 

De Panorama 1500 is een kubische houtkachel met een panoramisch breedbeeld zicht op het vuur. De kachel is ontworpen door de beroemde Deense architect en industrieel ontwerper Knud Holscher. Zijn projecten hebben verschillende prijzen gewonnen, waaronder twee internationale prijzen voor het ontwerp van de Panorama. De kachel is gemaakt van zuiver staal dat het design een extra strakke uitstraling geeft. Ook de zelfsluitende deur van dit model onderstreept het uitgesproken slanke en elegante ontwerp. Uiteraard is ook dit toestel voorzien van de nieuwste verbrandingstechnologie van Jydepejsen. De Panorama 1500 houtkachel is optioneel leverbaar met accumulatiestenen.

Jydepejsen Panorama series

Panorama

1500

De haardenspecialisten van Jydepejsen

Op zoek naar een dealer?

U kunt terecht bij één van onze dealers in Nederland of België. Ook bent u van harte welkom in het Experience Center in Lunteren om u te laten adviseren en om vele Jydepejsen haarden te zien branden.

Jydepejsen DEENSE MAKELIJ

Een gerenommeerd kachelmerk

Al sinds 1979 creëren wij innovatieve Deense houtkachels van een klasse apart en van hoog technologisch niveau, strak design, hoge kwaliteit en hoge milieu vriendelijkheid. Jydepejsen is door en door Deens en onze houtkachels zijn ontworpen door gerenommeerde Deense architecten en meubelontwerpers die buitengewone resultaten creëren.

Laat u inspireren

Het Experience Center

HAVÉ Verwarming beschikt over een grote showroom van maar liefst 1200 vierkante meter. In dit Experience Center kunt u veel van onze modellen brandend bekijken. De medewerkers van HAVÉ Verwarming staan voor u klaar voor vragen en advies.

Senza_pop-up_button