Orion

De Orion is een royale vrijstaande houtkachel met een klassieke en rustieke uitstraling. De opvallende kachel met een groot panoramavenster in de imposante gietijzeren deur geeft uw woonkamer veel warmte en sfeer. 

De Orion is een royale vrijstaande houtkachel met een klassieke en rustieke uitstraling. De opvallende kachel met een groot panoramavenster in de imposante gietijzeren deur geeft uw woonkamer veel warmte en sfeer.  De Orion serie houtkachels bestaat uit een stalen en een spekstenen variant. De stalen variant toont strak en elegant terwijl de spekstenen variant een robuuste en natuurlijke uitstraling heeft. De houtkachel wordt standaard geleverd met een zelfsluitende deur voor een soepele bediening.

Jydepejsen Orion series

Orion

Staal

Orion

Speksteen

Orion

Speksteen speciaal

Orion

Grijs Hout zandsteen

Orion

Cream zandsteen

Orion

Staal

Orion

Speksteen

Orion

Speksteen speciaal

Orion

Grijs Hout zandsteen

Orion

Cream zandsteen

De haardenspecialisten van Jydepejsen

Op zoek naar een dealer?

U kunt terecht bij één van onze dealers in Nederland of België. Ook bent u van harte welkom in het Experience Center in Lunteren om u te laten adviseren en om vele Jydepejsen haarden te zien branden.

Jydepejsen DEENSE MAKELIJ

Een gerenommeerd kachelmerk

Al sinds 1979 creëren wij innovatieve Deense houtkachels van een klasse apart en van hoog technologisch niveau, strak design, hoge kwaliteit en hoge milieu vriendelijkheid. Jydepejsen is door en door Deens en onze houtkachels zijn ontworpen door gerenommeerde Deense architecten en meubelontwerpers die buitengewone resultaten creëren.

Laat u inspireren

Het Experience Center

HAVÉ Verwarming beschikt over een grote showroom van maar liefst 1200 vierkante meter. In dit Experience Center kunt u veel van onze modellen brandend bekijken. De medewerkers van HAVÉ Verwarming staan voor u klaar voor vragen en advies.

Senza_pop-up_button