Onze designers

Knud Holscher

Één van onze designers is Knud Holscher. Holscher is één van de meest bekroonde levende Deense architecten en ontwerpers. Het Panorama-model is gebaseerd op de kubistische stijl, waarbij alle details achter de voorzijde van de deur volledig in overeenstemming zijn met het uiterlijk.

Onze designers Knud Holscher
Onze Designer Anders Norgaard

Anders Nørgaard

Anders Nørgaard is een bekende meubelontwerper in Europa en winnaar van verschillende designprijzen. Het Deense interieurs- en lifestylemagazine Bo Bedre riep hem uit tot een van de vijf beste ontwerpers van Denemarken. Zijn visie achter de Cubic serie was dat het als een mooi, functioneel meubelstuk moest zijn.

Mads Miltersen

De inspiratiebron van Mads Miltersen is de natuur. Voor Jydepejsen heeft dit geresulteerd in de uitvinding van de DuplicAir®. Optimalisering van functie en bediening is een constante in het werk van Mads Miltersen.

Onze Designers Mads Miltersen

Onze haarden in het echt bekijken?

Het Experience Center

HAVÉ Verwarming beschikt over een grote showroom van maar liefst 1200 vierkante meter. In dit Experience Center kunt u veel van onze modellen brandend bekijken. De medewerkers van HAVÉ Verwarming staan voor u klaar voor vragen en advies.

Jydepejsen DEENSE MAKELIJ

Een gerenommeerd kachelmerk

Al sinds 1979 creëren wij innovatieve Deense houtkachels van een klasse apart en van hoog technologisch niveau, strak design, hoge kwaliteit en hoge milieu vriendelijkheid. Jydepejsen is door en door Deens en onze houtkachels zijn ontworpen door gerenommeerde Deense architecten en meubelontwerpers die buitengewone resultaten creëren.

Senza_pop-up_button