Country

De Country houtkachel is de klassieke trots van Jydepejsen. Ontwerp, efficiëntie en hoge kwaliteit gaan hand in hand bij deze prachtige houtkachel. Met behoud van de traditionele uitstraling, biedt de Country houtkachel een eigentijdse landelijke stijl met volledig vernieuwde functies. 

De Country houtkachel is de klassieke trots van Jydepejsen. Ontwerp, efficiëntie en hoge kwaliteit gaan hand in hand bij deze prachtige houtkachel. Met behoud van de traditionele uitstraling, biedt de Country houtkachel een eigentijdse landelijke stijl met volledig vernieuwde functies. De kachel is voorzien van het gepatenteerde DuplicAir® luchtregelsysteem en verwarmt de ruimte snel en gelijkmatig dankzij convectie. De vrijstaande Country houtkachel past door de traditionele vormgeving perfect in een klassiek interieur of juist als blikvanger in een modern interieur. De serie bestaat uit een lagere en hogere variant en is verkrijgbaar in de kleuren zwart of grijs.

Jydepejsen Country series

Country

575

Country

765

Proef het traditioneel Deens design met de Country 575 en Country 765 houtkachels. Beide identiek vormgegeven met kwaliteitsstaal en voorzien van de nieuwste verbrandingstechnieken. Het verschil tussen de Country 575 en de Country 765 is de hoogte. De Country 575 is de lagere variant en past bijvoorbeeld perfect in een schouw. De hogere variant met dezelfde formaat verbrandingskamer is de Country 765. Deze houtkachel heeft een hoger onderstel waar u bijvoorbeeld perfect uw hout in kunt opbergen. Dit geeft niet alleen een hele gezellige sfeer, maar is ook nog eens super praktisch!  Met deze Deense klassieker bent u verzekerd van jarenlang stookplezier. 

Kachels van Jydepejsen zijn ontworpen om jaren lang te kunnen genieten van warmte en sfeer. En dat op de meest schone en efficiënte manier door gebruik te maken van de nieuwste verbrandingstechnieken, ontwikkeld door Jydepejsen. De kachels behalen stuk voor stuk goede resultaten op rendement en een schone verbranding. Jydepejsen heeft daarnaast nauwe samenwerkingsverbanden met leveranciers die uitsluitend hoogwaardige grondstoffen leveren. Een voorbeeld hiervan is de samenwerking met Tulikivi, de Finse leverancier van speksteen. Jydepejsen en Tulikivi bundelen als sinds 1986 hun krachten. 

De juiste combinatie van goed ontworpen technieken en het gebruik van duurzame materialen die lang mee gaan, maken de Deense kachels van Jydepejsen inmiddels favoriet over de hele wereld. 

Met zulke goede eigenschappen kan het ook niet anders dat de garantieperiode op kachels en haarden van Jydepejsen  maar liefst 5 jaar is!  

De haardenspecialisten van Jydepejsen

Op zoek naar een dealer?

U kunt terecht bij één van onze dealers in Nederland of België. Ook bent u van harte welkom in het Experience Center in Lunteren om u te laten adviseren en om een breed scala aan Jydepejsen haarden te bewonderen.

Jydepejsen DEENSE MAKELIJ

Een gerenommeerd kachelmerk

Al sinds 1979 creëren wij innovatieve Deense houtkachels van een klasse apart en van hoog technologisch niveau, strak design, hoge kwaliteit en hoge milieu vriendelijkheid. Jydepejsen is door en door Deens en onze houtkachels zijn ontworpen door gerenommeerde Deense architecten en meubelontwerpers die buitengewone resultaten creëren.

Wij zien de ontwikkeling van nieuwe producten als een continu proces waarbij de focus niet alleen ligt op design en functie, maar waarbij ook de verbrandingstechnologie wordt geoptimaliseerd, wat goed is voor het milieu en uw verwarmingsbudget. Dit bereiken we door te kiezen voor de allerbeste grondstoffen. 

Laat u inspireren

Het Experience Center

HAVÉ Verwarming beschikt over een grote showroom van maar liefst 1200 vierkante meter. In dit Experience Center kunt u veel van onze modellen brandend bekijken. De medewerkers van HAVÉ Verwarming staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en te voorzien van een advies op maat.

Senza_pop-up_button