Cosmo

De Cosmo-serie is één van Jydepejsen’s bestsellers. Mooie ronde vormen in combinatie en een strak design geven de houtkachels uit deze serie een tijdloze uitstraling. Elk detail is harmonisch in het ontwerp verwerkt. 

De Cosmo-serie is één van Jydepejsen’s bestsellers. Mooie ronde vormen in combinatie en een strak design geven de houtkachels uit deze serie een tijdloze uitstraling. Elk detail is harmonisch in het ontwerp verwerkt. Net als het grote venster dat vloeiend doorloopt in het ronde ontwerp en een prachtig vooraanzicht geeft op het vlammenspel. De Cosmo serie houtkachels hebben een combinatie van hoge kwaliteit gietijzer en staal met optioneel een afwerking van speksteen of keramiek. De Cosmo serie behaalt een warmterendement van wel 80% en heeft bij de keuring geweldige resultaten behaald op het gebied van uitstoot. Met een emissie van 6 mg/Nm3 aan stofdeeltjes, mag wel gezegd worden dat dit toestel een zeer lage uitstoot realiseert en dus schoon brandt.

Jydepejsen Cosmo series

Cosmo

971

Cosmo

971 Speksteen

Cosmo

971 Speksteen speciaal

Cosmo

1147

Cosmo

1147 Speksteen

Cosmo

1147 Speksteen speciaal

Cosmo

1500

Cosmo

1500 Speksteen

Cosmo

Classic

Cosmo

Sokkel

Cosmo

971

Cosmo

971 Speksteen

Cosmo

971 Speksteen speciaal

Cosmo

1147

Cosmo

1147 Speksteen

Cosmo

1147 Speksteen speciaal

Cosmo

1500

Cosmo

1500 Speksteen

Cosmo

Classic

Cosmo

Sokkel

De haardenspecialisten van Jydepejsen

Op zoek naar een dealer?

U kunt terecht bij één van onze dealers in Nederland of België. Ook bent u van harte welkom in het Experience Center in Lunteren om u te laten adviseren en om vele Jydepejsen haarden te zien branden.

Jydepejsen DEENSE MAKELIJ

Een gerenommeerd kachelmerk

Al sinds 1979 creëren wij innovatieve Deense houtkachels van een klasse apart en van hoog technologisch niveau, strak design, hoge kwaliteit en hoge milieu vriendelijkheid. Jydepejsen is door en door Deens en onze houtkachels zijn ontworpen door gerenommeerde Deense architecten en meubelontwerpers die buitengewone resultaten creëren.

Laat u inspireren

Het Experience Center

HAVÉ Verwarming beschikt over een grote showroom van maar liefst 1200 vierkante meter. In dit Experience Center kunt u veel van onze modellen brandend bekijken. De medewerkers van HAVÉ Verwarming staan voor u klaar voor vragen en advies.

Senza_pop-up_button