Bella

De Bella houtkachels van Jydepejsen hebben een stijlvol en tijdloos design. Een volledige glazen voorzijde met een zelfsluitende deur zonder handgreep benadrukt de strakke en moderne uitstraling.

De Bella houtkachels van Jydepejsen hebben een stijlvol en tijdloos design. Een volledige glazen voorzijde met een zelfsluitende deur zonder handgreep benadrukt de strakke en moderne uitstraling. Afhankelijk van het model is het vlammenspel zichtbaar via een groot venster aan de voorzijde of via vensters aan de voorkant en beide zijkanten. Deze laatste optie geeft een prachtig 3-zijdig zicht op het vuur. Daarnaast bestaat de serie uit een hoog en laag model. De houtkachels van de Jydepejsen Bella serie zijn uitermate geschikt voor plaatsing in goed geïsoleerde en energiezuinige woningen of woningen met een lage warmtebehoefte.

Jydepejsen Bella series

Bella

Bella

Zijruit

Bella

High

Bella

High zijruit

Bella

Bella

Zijruit

Bella

High

Bella

High zijruit

De haardenspecialisten van Jydepejsen

Op zoek naar een dealer?

U kunt terecht bij één van onze dealers in Nederland of België. Ook bent u van harte welkom in het Experience Center in Lunteren om u te laten adviseren en om vele Jydepejsen haarden te zien branden.

Jydepejsen DEENSE MAKELIJ

Een gerenommeerd kachelmerk

Al sinds 1979 creëren wij innovatieve Deense houtkachels van een klasse apart en van hoog technologisch niveau, strak design, hoge kwaliteit en hoge milieu vriendelijkheid. Jydepejsen is door en door Deens en onze houtkachels zijn ontworpen door gerenommeerde Deense architecten en meubelontwerpers die buitengewone resultaten creëren.

Laat u inspireren

Het Experience Center

HAVÉ Verwarming beschikt over een grote showroom van maar liefst 1200 vierkante meter. In dit Experience Center kunt u veel van onze modellen brandend bekijken. De medewerkers van HAVÉ Verwarming staan voor u klaar voor vragen en advies.

Senza_pop-up_button