Zeta

De Zeta kachel is een perfecte combinatie van een stijlvol interieuritem en een gezellige houtkachel. Solide vakmanschap en design gaan hand in hand in dit Scandinavisch ontwerp. De strakke lijnen en optioneel een unieke kleursamenstelling met cortenstaal voegen sfeer toe aan elk interieur. De kachel is leverbaar met een bekleding van zwart staal of cortenstaal voor een exclusievere look. Een groot venster aan de voorzijde van de kachel geeft een prachtig zicht op het vlammenspel. Afhankelijk van de gewenste uitstraling, is de kachel leverbaar in een staande of hangende variant. Naast het mooie design, beschikt de kachel over milieubewuste en efficiënte verbrandingstechnologieën van Jydepejsen.

De Zeta kachel is een perfecte combinatie van een stijlvol interieuritem en een gezellige houtkachel. Solide vakmanschap en design gaan hand in hand in dit Scandinavisch ontwerp.

Jydepejsen Zeta series

Zeta

Basis Zwart

Zeta

Basis Corteen

Zeta

Vrijstaand Zwart

Zeta

Vrijstaand Corteen

Zeta

Wall Zwart

Zeta

Wall Corteen

Zeta

Basis Zwart

Zeta

Basis Corteen

Zeta

Vrijstaand Zwart

Zeta

Vrijstaand Corteen

Zeta

Wall Zwart

Zeta

Wall Corteen

De haardenspecialisten van Jydepejsen

Op zoek naar een dealer?

U kunt terecht bij één van onze dealers in Nederland of België. Ook bent u van harte welkom in het Experience Center in Lunteren om u te laten adviseren en om vele Jydepejsen haarden te zien branden.

Senza_pop-up_button