Omega

De Omega is een prachtig vormgegeven vrijstaande houtkachel. Een mooie ronde vorm, strakke lijnspel, bijpassende handgreep en een volledig uit glas opgetrokken deur geven de kachel een prachtige uitstraling.

De Omega is een prachtig vormgegeven vrijstaande houtkachel. Een mooie ronde vorm, strakke lijnspel, bijpassende handgreep en een volledig uit glas opgetrokken deur geven de kachel een prachtige uitstraling. De houtkachel wordt standaard geleverd met een zelfsluitende deur voor een soepele bediening. De Omega serie bestaat uit verschillende varianten en is optioneel leverbaar met een roterende voet. Met deze voet kan de kachel 360˚ draaien en geniet u van een prachtig vlammenspel, ongeacht waar u zich in de kamer bevindt. 

Jydepejsen Omega series

Omega

Basis

Omega

Basis Speksteen

Omega

High

Omega

Core

Omega

Chef

Omega

Basis

Omega

Core

Omega

High

De haardenspecialisten van Jydepejsen

Op zoek naar een dealer?

U kunt terecht bij één van onze dealers in Nederland of België. Ook bent u van harte welkom in het Experience Center in Lunteren om u te laten adviseren en om vele Jydepejsen haarden te zien branden.

Jydepejsen DEENSE MAKELIJ

Een gerenommeerd kachelmerk

Al sinds 1979 creëren wij innovatieve Deense houtkachels van een klasse apart en van hoog technologisch niveau, strak design, hoge kwaliteit en hoge milieu vriendelijkheid. Jydepejsen is door en door Deens en onze houtkachels zijn ontworpen door gerenommeerde Deense architecten en meubelontwerpers die buitengewone resultaten creëren.

Laat u inspireren

Het Experience Center

HAVÉ Verwarming beschikt over een grote showroom van maar liefst 1200 vierkante meter. In dit Experience Center kunt u veel van onze modellen brandend bekijken. De medewerkers van HAVÉ Verwarming staan voor u klaar voor vragen en advies.

Senza_pop-up_button