Mido

De Mido vrijstaande houtkachel kenmerkt zich door zijn slanke en elegante design. Het model heeft een tijdloos ontwerp door zijn indrukwekkende eenvoud, unieke details en gedegen handwerk. Het model komt hierdoor in veel interieurs goed tot zijn recht.

De Mido vrijstaande houtkachel kenmerkt zich door zijn slanke en elegante design. Het model heeft een tijdloos ontwerp door zijn indrukwekkende eenvoud, unieke details en gedegen handwerk. Het model komt hierdoor in veel interieurs goed tot zijn recht. Een groot gebogen glas aan de voorzijde van de kachel geeft een imposant zicht op het vlammenspel. De Mido houtkachel is leverbaar met een stalen, gietijzeren of speksteen bovenblad of met een volledige spekstenen afdekking. Naast het mooie design beschikt de kachel over de nieuwste verbrandingstechnologie van Jydepejsen. De Mido realiseert een hoog rendement en een lage uitstoot.

Jydepejsen Mido series

Mido

Mido

Speksteen

Mido

Speksteen top

Mido

Gietijzer top

Mido

Mido

Speksteen

Mido

Speksteen top

Mido

Gietijzer top

De haardenspecialisten van Jydepejsen

Op zoek naar een dealer?

U kunt terecht bij één van onze dealers in Nederland of België. Ook bent u van harte welkom in het Experience Center in Lunteren om u te laten adviseren en om vele Jydepejsen haarden te zien branden.

Senza_pop-up_button