H530

De Jydepejsen H530 is een klassieke inzethaard met een tijdloos en strak design. De inzethaard is vooral geschikt voor bestaande open haarden of kan worden geïntegreerd in moderne nieuwbouw.

De Jydepejsen H530 is een klassieke inzethaard met een tijdloos en strak design. De inzethaard is vooral geschikt voor bestaande open haarden of kan worden geïntegreerd in moderne nieuwbouw. Een groot voordeel van het plaatsen van een inzethaard in een bestaande open haard, is dat het warmterendement vele malen wordt vergroot. Waar bij een open haard veel warmte rechtstreeks via de schoorsteen verloren gaat, zorgt de Jydepejsen H530 inzethaard voor een warmterendement van wel 75%. De haard begint al snel na het starten warmte te produceren via convectie. De kamer wordt gelijkmatig en aangenaam verwarmt. De inzethaard is naar wens samen te stellen met een links- of rechtsdraaiende deur, een volledige glazen front en met een prachtige schouw. 

Jydepejsen H530 series

H530

Classic

H530

Modern

De haardenspecialisten van Jydepejsen

Op zoek naar een dealer?

U kunt terecht bij één van onze dealers in Nederland of België. Ook bent u van harte welkom in het Experience Center in Lunteren om u te laten adviseren en om vele Jydepejsen haarden te zien branden.

Jydepejsen DEENSE MAKELIJ

Een gerenommeerd kachelmerk

Al sinds 1979 creëren wij innovatieve Deense houtkachels van een klasse apart en van hoog technologisch niveau, strak design, hoge kwaliteit en hoge milieu vriendelijkheid. Jydepejsen is door en door Deens en onze houtkachels zijn ontworpen door gerenommeerde Deense architecten en meubelontwerpers die buitengewone resultaten creëren.

Laat u inspireren

Het Experience Center

HAVÉ Verwarming beschikt over een grote showroom van maar liefst 1200 vierkante meter. In dit Experience Center kunt u veel van onze modellen brandend bekijken. De medewerkers van HAVÉ Verwarming staan voor u klaar voor vragen en advies.

Senza_pop-up_button