Elegance

De Elegance houtkachel heeft een uniek ovaal ontwerp. Elk detail is harmonisch in het ontwerp verwerkt. Net als het grote panoramische venster dat vloeiend doorloopt in het ovale ontwerp en een prachtig 180˚ zicht geeft op het vlammenspel.

De Elegance houtkachel heeft een uniek ovaal ontwerp. Elk detail is harmonisch in het ontwerp verwerkt. Net als het grote panoramische venster dat vloeiend doorloopt in het ovale ontwerp en een prachtig 180 graden zicht geeft op het vlammenspel. Het panoramische glas dat is verwerkt in de Elegance serie is het breedste glas op de markt. Naast een uniek zicht op het vuur is bij het ontwerp van de kachel ook tot in detail nagedacht over de afwerking. Onzichtbare scharnieren en handgrepen en optioneel de verborgen draaivoet houden het design strak. De Elegance serie beschikt over de nieuwste verbrandingstechnologie van Jydepejsen en biedt daarmee een hoog rendement en milieubewust gedrag.

Jydepejsen Elegance series

Elegance

Classic

Elegance

Junior

Elegance

Classic Wall

Elegance

Junior Wall

Elegance

Classic

Elegance

Junior

Elegance

Classic Wall

Elegance

Junior Wall

De Elegance  is verkrijgbaar als vrijstaande houtkachel of als wandmodel. Als extra optie zijn de vrijstaande Elegance houtkachels met draaivoet leverbaar waarmee het toestel 360˚ kan draaien. Hiermee geniet u vanaf elke positie in uw kamer van het vuur.

De haardenspecialisten van Jydepejsen

Op zoek naar een dealer?

U kunt terecht bij één van onze dealers in Nederland of België. Ook bent u van harte welkom in het Experience Center in Lunteren om u te laten adviseren en om vele Jydepejsen haarden te zien branden.

Jydepejsen DEENSE MAKELIJ

Een gerenommeerd kachelmerk

Al sinds 1979 creëren wij innovatieve Deense houtkachels van een klasse apart en van hoog technologisch niveau, strak design, hoge kwaliteit en hoge milieu vriendelijkheid. Jydepejsen is door en door Deens en onze houtkachels zijn ontworpen door gerenommeerde Deense architecten en meubelontwerpers die buitengewone resultaten creëren.

Laat u inspireren

Het Experience Center

HAVÉ Verwarming beschikt over een grote showroom van maar liefst 1200 vierkante meter. In dit Experience Center kunt u veel van onze modellen brandend bekijken. De medewerkers van HAVÉ Verwarming staan voor u klaar voor vragen en advies.

Senza_pop-up_button