Cubic

De houtkachel uit de Cubic serie is een minimalistische en moderne kachel. Het kubistische sfeerelement van staal komt goed tot zijn recht in moderne woningen. Gerenommeerde meubelontwerper Anders Nørgaard is de architect achter Jydepejsen’s Cubic serie. 

De houtkachel uit de Cubic serie is een minimalistische en moderne kachel. Het kubistische sfeerelement van staal komt goed tot zijn recht in moderne woningen.

Gerenommeerde meubelontwerper Anders Nørgaard is de architect achter Jydepejsen’s Cubic serie. Nørgaard heeft achttien maanden gewerkt aan de serie voordat hij tevreden was. “Ik wilde een houtkachel maken die meer was dan alleen een kachel”, zegt Anders Nørgaard. Zijn doel was om zowel een mooi als een functioneel product te maken. En dat is gelukt. Een prachtig kubistisch design is verwerkt tot een moderne houtkachel met de nieuwste technieken.

Het grote venster van de Cubic modellen geeft een prachtig vooraanzicht op het vlammenspel. Zowel het staande als het hangende model voegen warmte en sfeer toe aan uw interieur.

Jydepejsen Cubic series

Cubic

109

Cubic

166

Cubic

215

Cubic

Wall

Cubic

109

Cubic

166

Cubic

215

Cubic

Wall

De haardenspecialisten van Jydepejsen

Op zoek naar een dealer?

U kunt terecht bij één van onze dealers in Nederland of België. Ook bent u van harte welkom in het Experience Center in Lunteren om u te laten adviseren en om vele Jydepejsen haarden te zien branden.

Jydepejsen DEENSE MAKELIJ

Een gerenommeerd kachelmerk

Al sinds 1979 creëren wij innovatieve Deense houtkachels van een klasse apart en van hoog technologisch niveau, strak design, hoge kwaliteit en hoge milieu vriendelijkheid. Jydepejsen is door en door Deens en onze houtkachels zijn ontworpen door gerenommeerde Deense architecten en meubelontwerpers die buitengewone resultaten creëren.

Laat u inspireren

Het Experience Center

HAVÉ Verwarming beschikt over een grote showroom van maar liefst 1200 vierkante meter. In dit Experience Center kunt u veel van onze modellen brandend bekijken. De medewerkers van HAVÉ Verwarming staan voor u klaar voor vragen en advies.

Senza_pop-up_button